nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Custom made.

Wij kunnen lint en strikjes custom made aan u leveren.Wat is er mogelijk?

* Logo op lint laten bedrukken:  U kiest het soort lint satijn-organza of grosgrain,de breedte van het lint, de print en de kleur van de print. Wij maken een offerte voor u, levertijd geprint lint ligt ongeveer tussen de 4 tot 8 weken.
* Lint leveren in de kleur/maat/breedte/design die u wenst: Heeft u voor een project lint nodig in een bepaalde uitvoering? dat kan,leg ons uw wensen voor,zodra alles duidelijk is maken wij een offerte voor u, levertijd custom made lint ligt ongeveer tussen de 4 tot 8 weken.
* Strikjes in de kleur/maat/grote/design die u wenst: Wij hebben veel strikjes in onze collectie,maar zit er net dat strikje er niet bij welke u nodig heeft? dan kunt u deze ook door ons laten maken, U kiest het materiaal,de kleur, de grote van de strik,en eventueel de print,met of zonder plakkertje.. Wij maken zodra alles duidelijk is een offerte voor u, levertijd is ongeveer 4 tot 8 weken.
* Roosjes in de kleur/maat/design/grote die u wenst:Wij hebben roosjes/rozetten in onze collectie,maar zit er net dat roosje/rozet er niet bij welke u nodig heeft? dan kunt u deze ook door ons laten maken, U kiest het materiaal,de kleur, de grote van de roos en wij maken zodra alles duidelijk is een offerte voor u, levertijd is ongeveer 4 tot 8 weken.

Wilt u meer weten over Custom made producten?  minimale afname per print/kleur? of wilt u een aanvraag doen? neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

©Kiesli.nl